Jeltje van Houten

Over mijn werk:
Geometrische vormen spelen een belangrijke rol in mijn werk. Ze staan voor ordening en regelmaat. In mijn werk speel ik met vormen door ze volgens vaste regels in de ruimte te plaatsen. Daardoor ontstaan ritmes en samenhang. Het vierkant is vaak een inspirerend vertrekpunt. Ik werk zowel twee- als driedimensionaal en met veel verschillende materialen, het werk kan klein maar ook groot van formaat zijn, voor binnen maar ook voor plaatsing in de buitenruimte.
Het ontwerpen van installaties heeft mijn grote interesse!
Op verschillende plaatsen in het land zijn van mijn hand kunstwerken in de buitenruimte geplaatst.
Sinds 2008 geef ik leiding aan Communty Art projecten, het betreft hier buurtkunstprojecten, wijkbewoners worden in de gelegenheid gesteld samen een kunstwerk voor de eigen wijk te maken. Om deze projecten van de grond te krijgen worden deze projecten financieel ondersteund door de betreffende gemeente, de deelnemende woning corporaties en wijkraden, bedrijven worden aangeschreven voor sponsoring.
www.jeltjevanhouten.nl

Contact:
info@jeltjevanhouten.nl
Mob. 06 10624215

Deel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Andere kunstenaars

Volg ons op Facebook