De eerste Geluksroute Aalsmeer zaterdag 28 en zondag 29 mei 2022

De eerste Geluksroute Aalsmeer wordt een inspirerend ontmoeten met mooie, verrassende geluksmomenten op sfeervolle en gastvrije locaties.

Centraal staat de vraag; Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen? Denk aan het uitwisselen van stekjes, samen kunst beleven, een gedicht schrijven, complimentjes uitdelen, een mooi gesprek hebben over jouw hobby of beroep of vrijwilligerswerk. Geluk delen brengt altijd meer geluk teweeg. Er ontstaan nieuwe verbindingen waar Aalsmeer mooier van wordt!

WIL JE DELEN WAAR JIJ GELUKKIG VAN WORDT? DAN IS DIT EEN UITNODIGING VOOR JOU. VAN KLEIN TOT GROOT.

Deel jouw geluk precies zoals het jou past.

Mocht je op zoek zijn naar een plekje dan heb je geluk: er is ruimte beschikbaar bij onder andere de KunstKas (www.kunstkas.org) , Art Centre Aalsmeer (www.artcentreaalsmeer.nl) en bij de Oude Veiling de huiskamer van Aalsmeer (www.deoudeveiling.nl). Maar je kunt natuurlijk ook jouw eigen plek toevoegen aan de route. 

Voel je welkom en deel jouw geluk serieus of speels er is plek voor allerlei gelukservaringen. Voor het geval je wel graag mee wilt doen maar nog niet weet hoe – bedenk dan; “less is more” We kijken naar je uit!

Dr. Jose de Jesus Garcia Varga uit Mexico, een van de geluksexperts uit het “World Book of Hapiness” stelt: Er zijn heel wat middelen, methodes en ideeen om mensen gelukkiger te maken. En het is bewezen dat ze werken! Alleen moeten wij ervoor zorgen dat ze voor iedereen beschikbaar zijn.”

Dat is wat we doen met de Geluksroute.

Heb je vragen dan kun je deze stellen via geluksrouteaalsmeer@gmail.com. Je opgeven als Geluksbrenger kan via de knop onder aan de pagina.

Deel dit bericht