Nanda Gerberink

art - 2

Zwart/wit en alles wat daar tussen in zit staat aan de basis van alles. De kracht van het contrast tussen zwart en wit vind ik prachtig om mee te werken.

Onlangs kwam ik in een doos oud materiaal van mezelf tegen, deze heb ik rond m’n achttiende gemaakt, 2 portretten in zwart/wit. Zo gaaf om te zien dat ik toen al gefascineerd was door zwart/wit, ze hebben een ere plaatsje gekregen in m’n atelier.

Aan het begin van de pandemie raakte ik mijn baan op Schiphol kwijt en dan sla je aan het denken … “wat nu?”
Ik ben altijd al kunstzinnig bezig geweest, met ook regelmatig leuke opdrachten, maar had nooit een gedegen opleiding gevolgd. Wat ik altijd nog wilde doen was een studie aan een kunstacademie. En dat ben ik gaan doen aan de Wackers academie te Amsterdam, me ondergedompeld in teken/schilder technieken, compositie, anatomie, perspectief, materiaal kennis en kunstgeschiedenis. Met al deze nieuwe input heb ik fantastische stappen gemaakt.
Ik werk met acryl verf op doek of hout, meestal met zwart/wit/grijs, maar af en toe ook met kleur. Regelmatig hebben bepaalde delen op het schilderij een pasteuze verflaag.

Een schilderij in opdracht maak ik aan de hand van een aangeleverde foto. De mogelijkheden zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld aan een portret, een actie foto, je huisdier, etc. Ook zijn er allerlei mogelijkheden in maten en prijzen.
Om een prijsindicatie te geven : een portret met een effen achtergrond, formaat, 30 x 40 cm komt op € 275,00.
Neem vooral contact op bij interesse dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Als ik aan een nieuw werk begin heb ik altijd het gevoel dat het het mooiste werk gaat worden wat ik ooit gemaakt heb en dat voelt zo goed!

Neem gerust contact op! Ik vind het fijn om uw vragen over aankopen of maatwerk met u te bespreken!

Volg mij op:

Deel:

Andere kunstenaars

Volg ons op Facebook