Selda Khoy

image1

Welkom op mijn artistieke reis! Ik ben Selda, afgestudeerd als klassiek kunstenares en interieurarchitect. Op mijn website neem ik je mee in mijn creatieve wereld.

Mijn diepgewortelde passie voor kunst heeft me geleid naar diverse artistieke uitingen. Met materialen zoals keramiek, olieverf, klei, glas, textiel en hout creëer ik unieke werken.

Vooral de grootschalige acryl- en olieverfschilderijen hebben een speciale plek in mijn hart. Hiermee daag ik mezelf uit om harmonieuze kleuren en betoverende patronen te combineren. Elk schilderij vertelt een verhaal, vastgelegd in verf, en nodigt uit tot het delen van emoties en ervaringen.

Mijn website is meer dan een galerij; het is een venster naar mijn creatieve proces en wereldvisie. Naast kunstwerken deel ik inzichten in mijn werkwijze en inspiratie. Het biedt kunstliefhebbers een kans om meer te ontdekken over mijn passie en creaties.

Dank je voor het verkennen van mijn kunstwereld. Ik hoop dat mijn werk je raakt, inspireert en meeneemt op mijn kleurrijke artistieke avontuur.
www.seldagallery.nl
Insta:  art.by_selda

Deel:

Andere kunstenaars

Volg ons op Facebook